Medialle | Rönnin Kesäteatteri & Eräjärven Tupateatteri

2018 ohjelmisto:

 Eräjärven Tupateatteri on valinnut näytelmäkseen tälle keväälle Katja Krohnin Iso Paha Susi, vanha tarina hieman uusissa kuoseissa aikuiseen makuun. Ohjaajana jatkaa Jarmo Skön ja ensi-ilta pe 17.3. kello 18. Näytökset jatkuvat 8.4 saakka.

 JunnuTupiksen näytökset ponnahtavat huhtikuussa, sielläkin ohjaa jarmo Skön.

Rönnin Kesäteatterissa painitaan Antti Tuurin tekstillä Kesäpainit. Kesäteatterin ohjaajana nähdään kokenut, mutta Eräjärvellä uusi kasvo Eriikka Magnusson.  Ensi-illan ajankohtaa on venytetty Juhannnuksen jälkeen, lauantaille 29.6. kello 15. Näytöskausi jatkuu 11.8. asti.

Lipunmyynti netissä aukeaa jo 1.12.2017, kiinteissä myyntipisteissä Eräjärven Kehittämisyhdistyksen Kyläputiikissa, Lounasravintola Eräjärvessä ja Oriveden Taitokeskuksessa (Auvisen talo) tammikuun alussa. Ryhmävarauksia voi tehdä jo joulukuussa p. 040 350 1253, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 436 8466, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Anne Kahelin

 

                                   *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Eräjärven Työväen Näyttämön vuosi 2017:

Suomi 100 – Osko 70 vuotta

Teatteri on mukana valtakunnallisessa Suomi-100 ohjelmassa tasa-arvo -teemalla. SAmalla juhlimme Oriveden seudun kansalaisopiston 70-vuotisjuhlaa.

Tupateatterissa Minä olen Minna Canth, MC120-työryhmän oma teksti

 Tupateatterin työryhmän nimi MC120 juontuu siitä, että Minna Canthin kuolemasta tulee tänä vuonna kuluneeksi 120 vuotta. Näyttelijät kertoivat tutustuneensa Minna Canthin elämään tasa-arvo näkökulmasta hakien tunteita ja tunnelmia niin Eräpyhän luonnosta kuin Minna Canthin patsaalta ja kadulta Tampereelta, Minnan syntymäkaupungista. Työryhmä on tehnyt yhteistyötä Eräjärven koulun ja Oriveden lukion kirjoittajalinjan kanssa.  Esimerkiksi Eräjärven koululaiset ovat esittäneet näkemyksiään tasa-arvosta, kiusaamisesta ja koulunkäynnistä.

-Tupateatteri avaa esityksessään ovensa Kanttilan salonkiin; paikkaan

jossa keskustelu oli avointa ja jokaisella oli mahdollisuus esittää mielipiteensä.

Kanttilassa tasa-arvon käsitettä lähestytään Minnan elämäntarinan ja näyttelijöiden 

omien kokemusten ja havaintojen kautta, kuvailee ohjaaja Jarmo Skön ja jatkaa:

-Prosessilähtöisesti työryhmän kesken toteutettu esitys on yhteinen hetki 

ja mahdollisuus toistemme kohtaamiselle.

Tupateatterin ensi-ilta on siis lauantaina 18.3., Minna Canthin syntymäpäivän ja tasa-arvon päivän aattona. Näytöksessä väliaikatarjoilu kuuluu näytelmään ja näyttelijät hoitavat tarjoilun.

Eräjärven koululaisten esittämiä näkemyksiä tasa-arvosta, kiusaamisesta ja koulunkäynnistä sisältyy myös JunnuTupiksen, eli lastenteatterin näytelmätekstiin, jonka he itse  valmistamistavat. Näytelmä oli Kaikki mukaan ? - pieni tarina kiusaamisesta. JunnuTupiksen näytökset ovat 19.4.-24.4. Viimeinen näytös on perinteinen ilmaisnäytös Eräjärven koululaisille.

Rönnin Kesäteatterissa juhlimme kansalaisopistomme 70-vuotista taivalta jatkaen Minna Canthin maailmassa. Ensi kesänä pääsemme kokemaan aikanaan suurta pahennusta herättäneen Minna Canthin kirjoittaman Kauppa-Lopon. Teos toteutuu Tuija Töyrään dramatisoimana ja Jyrki Heikkilän säveltämänä ja sovittamana kansanmusikaalina. Musikaali valmistui 2014 Jyväskylän kaupunginteatteriin ja oli siellä kovin suosittu.

Kaikki teatterin kolme teatterituotantoa ohjaa Jarmo Skön.

Vieraileva lastenteatteri kesälle

Viime kesäiseen tapaan olemme hankkineet myös kesälle lastenteatteria. Teatteri Soiva Sammakko Kokkolasta vierailee Rönnissä esityksellä Musiikkia Mesimetsästä la 22.7. kello 13.

 

Lipunmyynti aukeaa Eräjärven teattereihin 1.3.2017

Eräjärven teattereiden ennakkolippujen myynti avautuu. Tupateatterin näytöksiin  Minä olen Minna Canth  18.3.-1.4., Rönnin Kesäteatterin kansamusikaaliin Kauppa-Lopo 16.6.-30.7. sekä Soivan Sammakon lastenteatterivierailuun Musiikkia Mesimetsästä 22.7.

 

Anne Kahelin

 

 

 

VUODEN 2016 NÄYTELMIEN PAINOKELPOISET KUVAT

Eräjärven Tupateatterin, JunnuTupiksen ja Rönnin Kesäteatterin tämän vuoden näytelmien painokelpoisia esitys- ja harjoituskuvia voit tiedustella osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse numerosta 050 436 8466.


Lehdistötiedotteet ja kuvapankki on tarkoitettu lehdistölle ja muuhun tiedotustoimintaan. Kuvien yhteydessä on mainittava kuvaajan nimi ja se, että ne ovat teatteristamme (Rönnin Kesäteatteri / Eräjärven Tupateatteri) sekä mahdollisuuksien mukaan kuvassa olevat näyttelijät. Kuvapankin kuvat ovat painokelpoisia.

Tarkempia ohjeita, lisätietoja, lehdistölippuja, kuvia ja muuta materiaalia voi pyytää sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 050 436 8466.

Kuvat saat ladattua, kun avaat kuvan isommaksi ja klikkaat hiiren oikealla kuvan päällä. Kuvien tiedot ison kuvan alla.


Purkiainen 10/2016 | Reijo Kahelin

Eräjärvellä valmistetaan kolmea näytelmää

Eräjärvellä valmistellaan kolmea näytelmää Kolmen ensi-illan valmistaminen kolmen kuukauden sisällä pienen kylän voimin ei ole kovin tavallista, vaikka avuksi olisikin saatu muutama henkilö kylän ulkopuolelta. Niin se kuitenkin tehdään Oriveden Eräjärvellä. Kylää voi varsin perustellusti kutsua teatterikyläksi.

Lastenteatteri Junnutupis sekä aikuisemman väen Tupateatteri ja Rönnin Kesäteatteri vuorottelevat harjoitusiltojaan Eräjärven Seuratalossa. Kesäteatterin väki on hakenut ylimääräisten lukuharjoitustensa tilaksi jo muitakin paikkoja.

Ensimmäiseksi ehtii ensi-iltaansa Tupateatterin esitys. Esityksen kohteena on ohjaaja Jarmo Skönin luonnehdinnan mukaan röyhkeästi ja häikäilemättömästi tehtävä, mutta lämminhenkinen komedia alueen ihmisistä ja ilmiöistä, yrityksistä ja erehdyksistä.

Komedian pohjana klassikkoteos

Tupateatterin valitsema näytelmä perustuu suomalaiseen klassikkoon, joka on vuosittain tavoittanut yli 90 prosenttia väestöstä. Teoksen nimi on Puhelinluettelo. Näytelmäksi klassikkoteoksen on kirjoittanut Tuomas Parkkinen. Saman kirjoittajan käsialaa oli myös viime kesänä Rönnillä nähty Kekkosesta kertonut näytelmä.

Parkkinen on näytelmän kirjoittamisvaiheessa todennut, että puhelinluettelo sisältää hyvän juonen. Siinä on sopivasti jännitystä, huumoria ja rakkautta. Ja myös yllättävä loppuratkaisu.

Tämä suomalaisille tärkeä, vuosittain ilmestyvä, nyt jo katoavaksi ilmiöksikin kutsuttava kirja pitää otteessaan. Varmaan jokainen on puhelinluettelon käteensä saatuaan joskus tarkistanut, että mainitaanko hä- net siinä. Ja ehkäpä keltaisiltakin sivuilta saattaisi joku näppärä tarjous löytyä.

Saattaa olla, että Tupateatteriin on yleisöryntäys juuri tuosta samasta syystä. Tarjouksien perässä juoksevat katsojat halajavat tietää, mainitaanko juuri hänet teatteriesityksessä.

Pohjana kuvitteelliset tositapahtumat

Vaikka esityksessä ei todennäköisesti yksittäishenkilöitä mainita sen enempää Eräjärveltä kuin muualtakaan Orivedeltä ja tarjouksetkin saattavat löytyä vain Tupateatterin kahvion puolelta, kannattaa näytelmä lähteä katsomaan. Komedian sydämessä kulkee kolme kuvitteellista ja rakkaudentäyteistä tositapahtumaa, joiden kautta pääset tutustumaan kymmeniin eri henkilöhahmoihin, joihin 12-henkinen näyttelijä- ryhmä taipuu. Pääset myös päättämään sen, voiko näyttelijä olla hauska, vaikka hän lukisi puhelinluetteloa.

Eräjärven Tupateatterin esittämänä Tuomas Parkkisen näytelmä Puhelinluettelo saa ensi-iltansa perjantaina 18.3. Maaliskuun puolella on vielä kolme muuta esitystä. Huhtikuun alkupuoliskolla näyttämölle noustaan kuudesti.

Lapsilla oma, kesäteatterissa lainattu teksti

Lastenteatteri Junnutupis toteuttaa jälleen ryhmän itsensä käsikirjoittaman näytelmän Ronin taikamaailma. Esityksen ensi-ilta on ti 5.4. ja sitä esitetään yhteensä neljä kertaa. Tavoitteena on viedä esitys myös Oriveden kansalaisopiston Kevätkirmaukseen osoituksena siitä, että lapset pystyvät Jarmo Skönin ohjauksessa melkein vaikka mihin.

Kesän tapahtumaksi saapuu Siltalan pehtoori Rönnin kesäteatteriin. Arto Seppälän näytelmäksi dramatisoima ja Skönin kesäteatterin näyttämölle ohjaama teksti sisältää monenlaisia kommelluksia. Rönnissä esitetään nyt ensi kertaa tällainen romantiikkaa pursuava huumorintäyteinen komedia, josta on tehty parikin suomalaista elokuvaversiota.

Rönniin tulee mukaan myös kokonainen ja elävä hevonen niin kuin kartanoelämässä 1900-luvun alkupuolella tarvittiin. Nyt ei siis enää riitä parin vuoden takaisen Suomen hevosen tapaan pelkkä hevosen pää.

Kesäteatterin aikataulutkin uuden näytelmän ovat uudistuneet sikäli, että ensi-ilta on jo ennen juhannusta lauantaina 18.6. Esityksiäkin on ennakkonäytös mukaan lukien yhteensä 17 eli pari enemmän kuin aiempina vuosina.


 

Lehdistötiedote 19.11.2014

Kotimaista nykykomediaa Orivedellä vuonna 2015

Vuosi 2015 on Eräjärven teattereissa kotimaisen nykykomedian vuosi. Tuttuun tapaan Jarmo Skön ohjaa näytelmän sekä Tupateatteriin että Rönnin kesäteatteriin.

Eräjärven Tupateatterissa esitetään keväällä 2015 Esa Leskisen ja Sami Keski-Vähälän kirjoittama hittinäytelmä Päällystakki. Tämä moderni ja vapaa uudelleentulkinta Nikolai Gogolin samannimisestä novellista on tällä hetkellä yksi Suomen teattereiden esitetyimpiä tekstejä.

Päällystakki on todelta maistuva komedia suomalaisesta työelämän murroksesta. Näytelmä on hulvaton tarina sympaattisesta, mutta vaatimattomasta pankkivirkailija Akakista, joka joutuu suureen myllerrykseen erilaisten hullujen pomojen, toisistaan poikkeavien johtamiskulttuureiden sekä Suomen talouden nousu- ja laskusuhdanteiden myötä.

Tämä ajankohtainen komedia tempaa katsojan mukaansa vauhdikkaalle aikamatkalle 1950-luvulta aina tähän päivään saakka. Näytelmän yli viidenkymmenen henkilöhahmon kavalkadi laittaa Tupateatterin yhdeksän näyttelijää koetukselle ja yllätyksiä on taatusti luvassa.

Päällystakki saa ensi-iltansa Eräjärven Tupateatterissa perjantaina 13.03.2015 klo 19.00. Esityksiä on yhteensä kahdeksan kappaletta ja ne jatkuvat keskiviikkoon 01.04.2015 saakka. Arki-iltojen esitykset alkavat klo 19.00 ja viikonloppujen esitykset klo 15.00.

Rönni siirtyy Kekkosaikaan

Ensi kesänä Rönnin kesäteatterissa kiiltää kalju: Kekkonen saapuu Orivedelle. “Kekkonen – syntymästä kuolemattomuuteen” -näytelmä kertoo Suomen suurimmasta johtajasta, joka syntyy Lepikon torppaan, oppii kirjoittamaan kolmivuotiaana ja väittelee seitsenvuotiaana tohtoriksi. Tuomas Parkkisen kieli poskessa, mutta suurella rakkaudella kirjoittama tuore komedia aikamme suurmiehestä antaa meille mahdollisuuden hypätä takaisin aikaan, kun Kekkonen oli Suomen kunkku.

Urho rakastaa kilpailemista ja voittoa, pelkää hiusten lähtöä sekä inhoaa vastaanväittäjiä ja kommunisteja. Poliitikkona hän jakaa mielipiteitä, mutta hänen suurena haaveenaan on ikioma Kekkoslovakia. Suuren kansansuosion myötä hänet valitaan niin monta kertaa Kekkoseksi, että hän unohtaa itsekin olevansa Kekkonen.

Komedia kuhisee tuttuja roolihahmoja, joiden kyydissä katsoja pääsee hyppäämään aikamatkalle Suomen sotien jälkeisen historian läpi sinivalkoiset kekkoslasit päässä.

Luvassa on takuuhauskaa suomalaista kesäteatteria, jossa saunotaan ja kirmataan hameväen perässä - väkijuomia unohtamatta. Kekkonen jyrää katsojat kumoon 26.06. - 08.08.2015!

Rönnin kesäteatteri sijaitsee Eräjärvellä Längelmäveden rannalla Rönnin huvikeskuksen yhteydessä. Ensi-ilta on perjantaina 26.06.2014 klo 19.00.

Yhdistykset ja koululuokat voivat kätevästi yhdistää teatterinautinnon ja varainhankinnan. Teatterinäytöksen ostaminen Eräjärven Tupateatterista tai Rönnin kesäteatterista on mukava tapa tienata. Myös osittaisen näytöksen ostaminen on mahdollista.

Lisätietoja näytelmistä ja teattereista löytyy teatterin kotisivuilta www.erajarventeatterit.net. Liput näytelmiin kannattaa varata etukäteen joko sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse gsm 050 436 8466 (myös iltaisin) tai Eräjärven kehittämisyhdistykseltä puh. (03) 530 6433 (ma, ke klo 9 – 15, ti, to, pe klo 9 – 17 ja la klo 10 - 15). Teatterin lahjakortti on oiva lahjaidea henkilölle, ”jolla on jo kaikkea”. Lahjakortteja voi hankkia myös teatterin nettikaupasta kauppa.erajarventeatterit.net.

Näytelmien lisäksi katsojille on tarjolla oheistoimintoja väliaikakahvituksesta ateriapaketteihin. Eräjärvellä on mahdollista tutustua ohjatusti laajemmaltikin paikalliseen kulttuuriin esimerkiksi Leidit luonnossa –retkellä, Kivimiehen kierroksella ja Kulttuurieksoottinen Eräjärvi -kierroksella. Teatterikatsojat voivat tutustua myös itsenäisesti paikallisiin nähtävyyksiin kuten Purnun taidekeskukseen, Ponimaan eläinpihaan monine eläinlajeineen ja Eräjärven kivimuseoon, jonka monipuolinen kokoelma on kansainvälisestikin arvostettu. Myös paikallisissa erikoisliikkeissä kannattaa vierailla.


Lehdistötiedote 20.12.2013

Kotimaista nykydraamaa Orivedellä

Vuosi 2014 on Eräjärven teattereissa kotimaisen nykydraaman vuosi.

Eräjärven Tupateatterissa saa ensi-iltansa 14.03.2014 Reko Lundánin kirjoittama ja Jarmo Skönin ohjaama tragikoominen näytelmä Aina joku eksyy, joka kertoo Rinteen perheen vaiheista 1950-luvulta alkaen nykyhetkeen saakka. Lundánin mestarillinen dialogi hyppää äkkiarvaamatta traagisesta koomiseen ja päinvastoin sellaisella tavalla, että katsomossa ei voi kuin nauraa silmäkulmat kosteina.

Pähkähullun ja traagisen tarinan keskiössä suunnistavat Hanna-äiti sekä avioerossa Ripa-isälle jääneet kaksoset Aki ja Liisa. Lapset kaipaavat äitiään. Äitikin kaipaa jotakin, mutta ei tiedä, mitä. Tukahdutettuja tunteita, iloa, surua ja selvittämättömiä salaisuuksia… Lasten ahdistus ja tuska purkautuu vasta vuosikymmenien päästä, kun Hanna-äiti saa aivoverenvuodon ja joutuu sairaalaan. Muistinsa menettäneenä hän enää erota omia lapsiaan vanhemmistaan eikä nykyhetkeä menneisyydestä.

Takaumien, muistojen kautta päästään lähelle Hannaa ja saatetaan ymmärtää tai ainakin etsiä syitä siihen, miksi hänen elämänsä on kulkenut juuri niiden rastien kautta kuin se on kulkenut. Lopputulos on vauhdikkaasti eri aikatasoilla loikkiva ja poukkoileva kokoelma sekaisin olevan mielen vapaata assosiaatiota.

Reko Lundán ehti kirjoittaa elinaikanaan kuusi näytelmää ja kolme romaania. Lundán kuoli vain 37-vuotiaana vakavaan sairauteen. Hänen näytelmiään on esitetty ahkerasti teattereissa ympäri Suomea.

Tupateatteri sijaitsee Oriveden Eräjärvellä. Näytelmää esitetään viikonloppuisin ja torstaisin 30.03.2014 saakka. Esitykset alkavat lauantaisin ja sunnuntaisin klo 15.00 ja arki-iltoina klo 19.00.

Rönnin kesäteatterissa esitetään ensi kesänä Sirkku Peltolan satiirinen komedia Suomen hevonen. Näytelmän ohjaa Jarmo Skön.

Kimasen kylällä tapahtuu. Lassi, rapistuvan sukutilan isäntä, päättää myydä vanhan Harmo-hevosen salaa teuraaksi Italiaan. Asiat eivät kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Surkuhupainen näytelmä tarkastelee syntyvää absurdin hauskaa ja traagista tilannetta omituisen uusperheen näkökulmasta.

Lassin lisäksi talossa asuvat Lassin ex-anoppi Vanha Äite, kaiken keskus, matriarkaalinen voimahahmo, jonka korvien ohi ei ääni pääse, sekä Lassin ex-vaimo Aili, Äiten katkeroitunut tytär, joka on äitinsä täydellinen vastakohta sekä Lassin ja Ailin murrosikäinen tytär Jaana. Oman mausteensa soppaan tuovat Lassin uusi tyttöystävä, Harrikasta haaveileva aikamiespoika, Jaanan koulukaveri sekä EU-byrokratian koukerot.Rönnin kesäteatteri sijaitsee Eräjärvellä Längelmäveden rannalla. Ensi-ilta on perjantaina 26.06.2014 klo 19.00 ja viimeinen esitys lauantaina 09.08.2014 klo 15.00. Näytelmää esitetään tiistaisin ja torstaisin klo 19.00 ja sunnuntaisin klo 17.00.

Yhdistykset ja koululuokat voivat kätevästi yhdistää teatterinautinnon ja varainhankinnan. Teatterinäytöksen ostaminen Eräjärven Tupateatterista tai Rönnin kesäteatterista on mukava tapa tienata. Myös osittaisen näytöksen ostaminen on mahdollista.

Lisätietoja näytelmistä ja teattereista löytyy teatterin kotisivuilta www.erajarventeatterit.net. Liput näytelmiin kannattaa varata etukäteen joko sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse gsm 050 436 8466 (myös iltaisin) tai (03) 530 6433 (ma, ke klo 9 – 15, ti, to, pe klo 9 – 17 ja la klo 10 - 15).

Näytelmien lisäksi tarjoamme katsojille oheistoimintoja väliaikakahvituksesta ateriapaketteihin. Eräjärvellä on mahdollista tutustua laajemmaltikin kulttuuriin Kivimiehen kierroksella ja xxx kierroksella. Kivimiehen kierroksella vieraillaan xxx paikoissa ja toisella kierroksella xxx paikoissa. Teatterikatsojat voivat myös tutustua paikallisiin nähtävyyksiin kuten Purnun taidekeskukseen, Ponimaan eläinpihaan monine eläinlajeineen ja Eräjärven kivimuseoon, jonka monipuolinen kokoelma on kansainvälisestikin arvostettu sekä vierailla paikallisissa erikoisliikkeissä.


Lehdistötiedote 4.10.2013

Rönnin Kesäteatterissa kesällä 2014 Suomen Hevonen!

Näytelmä kertoo Suomen maaseudusta ja maataloudesta 2000-luvulla. Absurdin hauskaa ja traagista tilannetta tarkastellaan omituisen uusperheen näkökulmasta. Vanhassa rapistuvassa sukutalossa asuvat Vanha Äite, kaiken keskus, matriarkaalinen voimahahmo, jonka korvien ohi ei ääni pääse, Aili, keski-ikäinen tytär, hänen entinen miehensä Lassi ja tämän nykyinen tyttöystävä Mervi sekä Lassin ja Ailin murrosikäinen tytär Jaana. Heidän poikansa, helvetin enkeliltä näyttävä Kai majailee kotonaan tarpeen vaatiessa. Paikalle piipahtelee ”Kirsikaija kakstoista vee ja vielä mettemmmältä”.

Hevosia kuljetellaan, lihapullia ja nettisivuja väännetään. Vintiltä löytyy yllätys ja valtio vie kaiken: ”So what sano suomalainen, kun luistelusuksensa Taiwanista tilas. Se on aivan sama, millä oksalla se lennosta ammutun linnun pesä keikkuu.” - naytelmat.fi

Ohjaus: Jarmo Skön

Näytökset:

to 26.6. klo 19 Ennakkonäytös
pe 27.6. klo 19 Ensi-ilta
su 29.6. klo 17
ti 1.7. klo 19
to 3.7. klo 19
su 6. 7. klo 17
ti 8.7. klo 19
to 10.7. klo 19
su 20.7. klo 17
ti 22.7. klo 19
to 24.7. klo 19
su 27.7. klo 17
ti 29.7. klo 19
to 31.7. klo 19
to 7.8. klo 19
la 9.8. klo 15


Lehdistötiedote 26.8.2013

Nauru pidentää ikää!!!

Yleisön pyynnöstä Eräjärven Tupateatteri järjestää tänä syksynä kolme lisänäytöstä keväällä suuren suosion saaneesta Akkaralli näytelmästä. Hulvattoman hauskan komedian on kirjoittanut Heikki Luoma, joka tunnetaan mm. tv-sarjoista Mooseksen perintö ja Pirunpelto. Vauhdikkaan näytelmän on ohjannut Jarmo Skön.

Näytelmä kertoo Veijosta, Kyyjärveläisestä aikamiespojasta, joka päättää löytää itselleen elämänkumppanin Bertta-äidin ollessa Tallinnan matkalla. Yllättäen morsiankandidatteja pukkaa ovista ikkunoista, ja meno Hurmalaisen pirtissä äityy vallan hurjaksi. Löytääkö Veijo emännän itselleen? Entä mitä tapahtuikaan Bertta-äidille Tallinnan matkalla?

Tupateatteri sijaitsee Oriveden Eräjärvellä. Näytelmän esityspäivät ovat lauantai 2.11., sunnuntai 3.11. ja lauantai 9.11.2013. Esitykset alkavat klo 15.00.

Näytelmän lisäksi tarjoamme ryhmille oheistoimintoja väliaikakahvituksesta ateriapaketteihin Lounasravintola Eräjärvessä. Teatterikatsojat voivat myös tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja vierailla paikallisissa erikoisliikkeissä.

Teatterin lippuvarausten lisäksi annamme mielellämme tarjouksen oheispalveluista toiveidenne mukaan. Odotamme yhteydenottoanne sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 050 436 8466 (iltaisin) tai (03) 530 6433 (ma, ke klo 9 – 15, ti, to, pe klo 9 – 17 ja la klo 10 - 15).

Lämpimästi tervetuloa teatteriin!

Eräjärven Tupateatterin väki

 

Ilmoittajalle

Kesäteatterin käsiohjelman 2018 mainospaikkojen myynti on alkanut.
Lataa alla oleva mediakortti ja varaa paikkasi ajoissa!

MEDIAKORTTI

Katso myös nämä

Go to top